Landvetter B&B

Prislista

Rum på Brovägen:

(Har du bokat parkering hos något parkeringsföretag i närheten ingår flygplatstransfer t/r deras parkering och flygplatsen) 

Vill du boka?

Boka i tid för att försäkra dig om att det är ledigt, antingen genom att använda bokningsformuläret, ringa eller maila via kontaktformuläret längst ner på sidan. Tel. 0765 700 741

Egna sängkläder och handdukar?

Bokar ni med bäddade sängar betalar ni 50kr/person extra. Då ingår givetvis även badhanddukar. Vi är väldigt noga med att hålla en hög klass på städning och hygien så väljer ni att boka övernattning utan bäddning så MÅSTE ni ta med egna lakan! Vi accepterar INTE att ni sover över i våra sängar utan att det är bäddat. Vi tillhandahåller givetvis täcken och kuddar men var snälla och respektera vår önskan om egna lakan för kommande gästers skull. Sovsäckar? ta med underlakan och örngott, tack!

Betalning?

Betalning helst med swish eller via bankgiro. Faktura mailas veckan före ankomst. 

Avbokningsregler och incheckningstid

Egentligen har vi inga avbokningsregler för vi vet att planeringen av en resa är halva nöjet och då man planerar är det ju lätt att man bokar, bokar om, bokar av och bokar igen. Full förståelse för velighet. Däremot har vi liten, eller ingen, förståelse för avbokning ett par dagar innan ankomst förutom vid sjukdom. Incheckning efter klockan 17 men det går utmärkt att komma tidigare men låt oss då veta i förväg tack!

Parkering

Utanför huset står er bil bra under natten. För långtidsparkering kan vi rekommendera dessa;

Bilparkering Lillhult ligger ca 2 km från Brovägen och där lämnar ni bilen på morgonen och får transfer till och från flygplatsen. Ägarna bor i huset bredvid. www.bilparkeringlillhult.com Ska ni iväg tidigt kan ni bli upphämtade utanför huset. Säg till i samband med bokning! 

Pwg; Ni kör själva till Ingomacken på flygplatsen där de har 50 egna platser. Det är ca150 meter till terminalen. Nyckeln lämnar ni i informationen. Bilen hämtas och körs ner till inhängnad parkering. Då ni kommer hem finns nyckeln i informationen och bilen där ni parkerade. www.pwg.nu

Swedavia erbjuder våra gäster 15% rabatt på parkering på långtidsparkeringen P7. Biljett köps via oss. Ni ska INTE förboka via Swedavias hemsida. Det räcker med den parkeringsbiljett ni köper hos oss som ni använder i parkeringsautomaten då ni kör igenom bommarna. Köper du biljett via oss kommer den att ligga i ert välkomstkuvert. 


(Lämna tom)