Landvetter B&B

Gästbok

Här är ett ett par rader från våra gäster - citerade från vår gästbok. 

"- Vilken otroligt mysig liten stuga vi har fått hyra av er. Hit vill vi komma mer. Nästa gång vi badkläder har och ett dopp i den sköna lilla poolen tar! Vänligt bemötande har vi verkligen fått - så från oss önskar vi er allt gott!"

"-  Tack för ett mycket trevligt bemötande. Hit vill vi definitivt åka igen. Mysig och fin stuga"

"- Vilken överraskning! Trodde inte att stugan skulle vara så fin! Toaletten likaså! Fräsch och fin. Rekommenderar gärna vidare"

"- Tusen tack! Gott att veta att ni finns här, bra start på afrikaresan"

"- Nästa gång vi kommer hit - för det gör vi - hoppas jag att få se sjön och använda det mysiga uterummet"

"- Har alltid drömt om att få bo med skogen bakom och sjön framåt. Ätnligen fick jag känna på den känslan jag alltid drömt om. Underbart med 20 grader och sol. Vad mer kan man önska"

"- Tack för oss - har upplevt service utöver det vanliga. Vi kommer mer än gärna tillbaka"

"- Tack för ett väldigt trevligt bemötande och för att vi får bo i er lilla stuga. Vädret kunde kanske varit bättre men värmen från dig Thina, gör att det kändes helt OK ändå. Och så ska vi ju ner till förhoppningsvis varmare breddgrader nu idag så vi får nog värme så det räcker. Ska vi flyga från Landvetter någon mer gång kommer vi definitivt att boka här. KANON!!"

"- Tack för ert trevliga bemötande! Ett ställe med otrolig charm och hemtrevlig känsla ....vi kommer tillbaka!"

"- Fantastiskt fint boende, kommer definitivt att nyttja detta fler gånger"

"- Nästa gång vi ska ut och resa ska vi åka från Göteborg så att vi kan bo hos Janne och Thina" Detta sa vi förra gången vi var ute och for "för hos dem är det så fantastiskt bra och trevligt" och nu är vi här igen. Tack! Ni har ett så fantastiskt ställe och det är så roligt och avkopplande att komma hit" Vi ses snart igen..... (det gjorde vi oxå)

"- Efter en nätt liten mc-tur från Skagen via Helsingör och Helsingborg var det underbart att landa här och varva ner med ett glas vin på verandan!"

"-Toppenboende, rent och fräscht. Stor gästfrihet och vilken service! Tänk att få överlämna bilen i trygga händer under tiden vi tillbringade på Lanzarote. Dessutom att både bli körd och hämtad på flyget. Till denna plats återvänder vi gärna samt kan varmt rekommendera det till våra vänner och bekanta"

"-Toppenställe"! Kan varmt rekommendera detta ljuvliga ställe med trevliga värdar, god frukost och mycket bra service. Vi kommer tillbaka!"

"-Det här var ju mycket bättre än vandrarhem"

"-Vi är så glada att vi hittade ert B&B"

"-Bättre än så här kan inte bli!" 

"-Har redan tipsat om er till vänner!"

"-En perfekt början på semetern, en gullig liten stuga att sova i, god frukost på morgonen och skjuts till flyget! Bättre kan det inte bli. Tack!"

"-Supermysigt välkomnande, stugan perfekt, god frukost och mysiga värdar! Hit kommer vi gärna fler gånger"

- Skrytsamt ... ja kanske, men att ha nöjda gäster är så kul! Vill ni bli våra gäster kan ni börja med att skicka oss en bokningsförfrågan via kontaktformuläret nedan eller ring (efter kl 16) på nummer 0765 700741 (Thina Bergman)