Landvetter B&B

Första klass

i april för två personer med tillhörande lounger!

Jag är glad som ett barn och var nog först lite skeptisk till om detta fungerar. Det gör det. Hur? Genom att använda rätt kreditkort. Jag har ett American Express Premium SAS Eurobonus. Egentligen är jag kritisk till kort som kostar pengar. De tre första månaderna är gratis och sedan betalar du 100 kronor per månad. Jag skaffade kortet sommaren 2018 och tänkte prova och utvärdera det ett litet tag för att sedan säga upp det. Bra att jag inte gjorde det!

Reglerna är hyfsat enkla. När man handlat för 150 tusen på ett år får man ett värdebevis för 2 personer. För att tex åka första klass t/r New York måste du ha skrapat ihop 100 tusen poäng för att boka för två personer. Du får 15 poäng för varje hundring du handlar för så det tar lite tid. Men det finns genvägar. Du får 12 tusen poäng om jag värvar dej o sedan värvar du din bättre hälft och då har ni 12 tusen poäng vardera. Redan 24 tusen poäng!! Man kan dessutom skaffa gratis extrakort om man vill snabba på intjänandet av poäng. Låter det mycket med 150 tusen på ett år? Vi renoverar hus och det kostar men kortet används flitigt då vi bokar kortare resor. Nöjd att reseförsäkring ingår. I bland får man ta del av erbjudanden som tex. Avis som gav oss 6000 poäng sist vi hyrde bil. Handlar du ofta på nätet gör du det genom SAS och får fler poäng. Det blir lite av en hobby. 
Jag berättar gärna mer om du har frågor. Bara ring, messa eller maila mig. Gillar du inte att blir värvad kan du själv ansöka om kortet men då går du miste om dina 12000 startpoäng. Vad har du att förlora? Ingenting! Men du ska passa på att skaffa kortet i början av året för det är kalenderårsbaserat. Poängen däremot kan du spara länge. Thina tel. 0765 700 741

/20200117_170453.jpg  

Du har blivit inbjuden till American Express

Välj Kort och se ditt erbjudande här: www.americanexpress.se/bjudin/tHINABqcDY?CPID=100232702