FAQ

Här har vi samlat våra gästers vanligaste frågor

 • Jag har bokat övernattning men saknar bekräftelse?

Inom ett dygn bör du fått mail från oss. Titta i din skräppost och undersök så du angett rätt mailadress.

 • Var hittar vi närmaste restaurang?

Mcdonalds finns 1,5 km från huset, Landvetter Airport Hotel 3 km bort serverar i tjusig miljö, Max hittar du i avgångshallen på terminalen. På andra sidan järnvägen, 125 meter från huset har du en thairestaurang (stängt på söndagar) Sex km bort hittar du Landvetter centrum. I Landvetter har vi ICA kvantum, Willys, Sibylla, grillrestaurang, pizzeria, sushi och thai.

 • Kan tre eller fyra vuxna boka familjerummet?

Vi ser ju givetvis helst att barnfamiljer ska ha en chans att få boka men visst ..... det går bra även om det blir trångt. Barn under 10 år sover förresten gratis i föräldrarnas rum. 

 • Hur vet vi vilket rum som är vårt?

Du hittar ditt välkomstbrev på hallbyrån precis när du kommer in och på tavlan i hallen syns vem som bor var. 

 • Finns det tv på rummet?

Nej. Bara i familjerummet högst upp, det gröna rummet. I vardagsrummet finns en tv med vanliga markbundna kanaler.

 • Finns det wifi?

Vi har ADSL i huset. Gratis givetvis.

 • Finns badrum på rummet?

Nej. På mellanplan finns ett separat duschrum samt en gemensam toalett. På översta våningen finns helkaklat badrum med badkar. Ytterligare två toaletter finns på entreplan. Hårfön finns i duschrummet.

 • Serveras frukost?

Nej men i kylskåpet hittar ni mjölk, smörgåsmargarin, marmelad, skinka samt ost. Du hittar rostbröd, knäckebröd, bakeoffbröd samt te och kaffe. Plats finns om du har med dej något eget. Vill du laga mat är köket väl utrustat med husgeråd och du finner både micro och ugn. I köket finner du även en kyl ("minibar") där du kan köpa juice, risifrutti, knäckesandwichs, dryck och snacks.

 • Kan jag ta med min hund? 

Absolut inte! Vi har ett hus fritt från pälsdjur och gör inga undantag. Våra gäster ska nästan uteslutande flyga och har med all säkerhet längtat efter semestern. Att riskera en allergisk reaktion pga pälsdjur ska inte hända på Brovägen.

 • Hur och när betalar vi?

Cirka en vecka före ankomst mailar vi din faktura. Vi föredrar bankgiro, swish eller kontanter. Kortbetalning som tredje alternativ. Vi bor inte själva på Brovägen men finns ca 10 minuter bort om du behöver oss. 

 • Hur dags kan vi checka in?

Incheck efter klockan 17 men vill ni komma tidigare är det bara att höra av er innan så vi vet.

 •  Vi beräknar att komma sent. Är det ett problem?

Inte alls! Du kommer att få ett sms med en kod till dörren senast dagen före innan incheck.

 • Ingår städning? 

Absolut! På Brovägen städar jag! Har ni beställt sänglinne är det dessutom bäddat åt er och handdukar och badrock finns på rummet.

 • Min bil saknar GPS. Är det svårt att hitta?

Ja. Även med GPS är det lite trixigt. Veckan före ankomst kommer vägbeskrivning via epost men kartan hittar du även här på hemsidan. Har vi ditt mobilnummer kommer en karta via mms ett par dagar innan ankomst. Ring oss hellre än att åka runt och leta. Telefon till Thina är 0765 700 741

 • Vi ska resa utomlands. Var lämnar vi bilen?

Våra platser utanför huset är till för våra övernattande gäster. Vi har inte långtidsparkering. Om ni inte vill lämna bilen på flygplatsen kan vi rekommendera nedanstående alternativ;

Pwg; Ni kör själva till flygplatsen där de har 50 egna platser. Det är ca 150 meter till terminalen. Nyckeln lämnar ni i informationen. Bilen hämtas och körs ner till inhängnad parkering. Då ni kommer hem finns nyckeln i informationen och bilen där ni parkerade. www.pwg.nu

Bilparkering Lillhult ligger ca 2 km från Brovägen och där lämnar ni bilen på morgonen och får transfer till och från flygplatsen. Ägarna bor i huset bredvid. www.bilparkeringlillhult.com Nyhet! Bilparkering Lillhult erbjuder sig att hämta er vid boendet. Bilen flyttar de under dagen till sin parkering där den står under tiden ni är iväg. 

Swedavia erbjuder våra gäster 15% rabatt på parkering på långtidsparkeringen P7. Biljett köps via oss. Ni ska INTE förboka via Swedavias hemsida. Det räcker med den parkeringsbiljett ni köper hos oss som ni använder i parkeringsautomaten då ni kör igenom bommarna.