Landvetter B&B

FAQ

Här har vi samlat våra gästers vanligaste frågor

Inom ett dygn bör du fått mail från oss. Titta i din skräppost och undersök så du angett rätt mailadress.

Mcdonalds finns 1,5 km från huset, Landvetter Airport Hotel 3 km bort serverar i tjusig miljö, Max hittar du i avgångshallen på terminalen. Sex km bort hittar du Landvetter centrum. I Landvetter har vi ICA kvantum, Willys, Sibylla, grillrestaurang, pizzeria, sushi och thai.

Vi ser ju givetvis helst att barnfamiljer ska ha en chans att få boka men visst ..... det går bra även om det blir trångt. Barn under 10 år sover förresten gratis i föräldrarnas rum. 

Du hittar ditt välkomstbrev med ditt namn på väggen i hallen precis där du kommer in. 

Nej. Bara i familjerummet högst upp, det gröna rummet och i det röda familjerummet på entreplan. I vardagsrummet finns en tv med vanliga markbundna kanaler. Vi har även chromecast till tvn i vardagsrummet. 

Vi har ADSL i huset. Gratis givetvis. Lösenord Landvetter123

Nej. På mellanplan finns ett separat duschrum samt en gemensam toalett. På översta våningen finns helkaklat badrum med badkar. Ytterligare två toaletter finns på entreplan. Hårfön finns i duschrummet.

Självservering gäller. I kylskåpet hittar ni mjölk, joghurt, smörgåsmargarin, marmelad, sylt, skinka, ägg, kaviar samt ost. Du hittar rostbröd, knäckebröd, bakeoffbröd samt te och kaffe. Det finns cornflakes, muesli samt havregryn.

Plats finns om du har med dej något eget. Vill du laga mat är köket väl utrustat med husgeråd och du finner både micro och ugn. I köket finner du även en kyl ("minibar") där du bla kan köpa godis, juice, knäckesandwichs, dryck och snacks.

Absolut inte! Vi har ett hus fritt från pälsdjur och gör inga undantag. Våra gäster ska nästan uteslutande flyga och har med all säkerhet längtat efter semestern. Att riskera en allergisk reaktion pga pälsdjur ska inte hända på Brovägen. Tyvärr för vi gillar verkligen djur. 

Cirka en vecka före ankomst mailar vi din faktura. Vi föredrar bankgiro, swish eller kontanter. Kortbetalning som tredje alternativ. Obs. Har du bokat via Hotels.com drar vi pengar från det kort ni använde vid bokning. 

Vi bor inte själva på Brovägen men finns ca 10 minuter bort om du behöver oss. 

Incheck efter klockan 17 men vill ni komma tidigare är det bara att höra av er innan så vi vet.

Inte alls! Du kommer att få ett sms med en kod till dörren senast dagen före innan incheck.

Absolut! På Brovägen städar jag! Har ni beställt sänglinne är det dessutom bäddat åt er och handdukar och badrock finns på rummet.

Ja. Även med GPS är det lite trixigt. Veckan före ankomst kommer vägbeskrivning via epost men kartan hittar du även här på hemsidan. Har vi ditt mobilnummer kommer en karta via mms ett par dagar innan ankomst. Ring oss hellre än att åka runt och leta. Telefon till Thina är 0765 700 741

Våra platser utanför huset är till för våra övernattande gäster. Vi har inte långtidsparkering. Om ni inte vill lämna bilen på flygplatsen kan vi rekommendera nedanstående alternativ;

Vi samarbetar med Bilhotellet och de finns ca 1 km från oss. Pris för en veckas parkering inkl transfer kostar i dagsläget från 510 kronor.  Mer info om deras parkering på deras hemsida  https://bilhotell.se Parkera gärna bort bilen på kvällen och ni blir körda tillbaka av Bilhotellet till huset och sedan upphämtade på morgonen. Återkom med flygdetaljer om ni vill ha hjälp med bokning och tänk på att boka i tid!

Pwg; Ni kör själva till flygplatsen där de har 50 egna platser. Bilen hämtas och körs ner till inhängnad parkering. www.pwg.nu

Om du kommer med kollektivtrafiken; Om du kommer från Göteborg så tar du buss "Röd Express" som går utanför Hotel Post vid Drottningtorget. Åk till Landvetter resecentrum och byt där till buss 611 mot Härryda/Rävlanda. Gå av vid kyrkan i Härryda. Till höger hittar du en liten gul fd. charkfabrik. Promenera ner på den lilla grusvägen framför den gula charkfabriken och följ ån tills du kommer fram. Då har du passerat över en gammal bro och under en hög viadukt. Det stora vita huset ligger i slutet av grusvägen. Om du laddar ner appen To Go kan man betala sin biljett med swish eller kort. Hållplatsen heter Härryda Kyrka